Трейлер українського фільму «Смак свободи»
Трейлер українського фільму «Смак свободи»

Трейлер українського фільму «Смак свободи»


 Дистриб’ютор Film.ua представив офіційний трейлер романтичної комедії «Смак свободи» від студії Ganza film. Головні ролі у фільми виконували: Ірина Кудашова («Школа»), Ірма Вітовська («Між нами»), Томаш Собчак («Щедрик»), Тетяна Малкова («Козаки. Абсолютно брехлива історія») і Костянтин Темляк («І будуть люди»). Режисером проєкту є Олександр Березань («Шляхетні волоцюги»), а сценарій до нього написали Олена Моренцова-Шулик і Олександра Вітязєва, які доклали руку до тексту драми «Маґда». Прем’єра кінострічки в українських кінотеатрах запланована на 7 березня 2024 року.

 Синопсис: Молода дівчина – кухар Варя втрачає роботу, бо її висока кухня нікому не потрібна у придорожньому кафе. Мила, енергійна, дотепна – вона тікає якомога далі від дому у пошуку реалізації! Та неочікувана знахідка – книжка забутої легенди української кухні Ольги Франко змінює її життя назавжди!

 «Ідея фільму народилася зі знайомства з захопливою та дуже неочікуваною кулінарною книгою авторства пані Ольги Франко. Я завжди надихалася нашими традиціями та автентичними особливостями, і дуже хотілося промотувати нашу самобутню багату кулінарну культуру для молоді. У пошуці ідеальної формули аби зробити нашу власну історію цікавою, сучасною та захопливою для глядачів, ми з командою створили кіноісторію з дрібкою магії та за участі наших зірок, гурманів, амбасадорів кулінарної культури, аби ще раз підкреслити, що підтримувати та вивчати власні кулінарні традиції – це шлях до пізнання, цінування та підтримки самих себе!» – сценаристка та креативна продюсерка Олена Моренцова-Шулик.

 «Наша історія – це квінтесенція натхнення, любові та віри у найкраще, що може дати життя, коли ти відкритий до див, невипадкових випадковостей та знань, які залишили для нас наші видатні та безмежно талановиті українці. «Смак Свободи» – чудовий світлий фільм для перегляду всією родиною, зустрічаючи весну, а з нею – і новий етап життя!» – розповідає режисер Олександр Березань.

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader