Цей салат з'їдять першим: ще один варіант до новорічного столу
Цей салат з'їдять першим: ще один варіант до новорічного столу

Цей салат з'їдять першим: ще один варіант до новорічного столу

Ефектний і надзвичайно смачний салат

До Нового року господині намагаються урізноманітнити святкове меню та приготувати для своїх близьких щось незвичайне. І якщо "Шубою" вже всі наїлися, то салатик з копченою куркою та виноградом чи не завжди є актуальним.

Поєднання кисло-солодких ягід винограду, ніжного тертого сиру та ароматної копченої курочки надає створює незвичайний смак страви. А рецептом з нами поділилися на порталі "Майстерня ідей".

Як приготувати салат з куркою та виноградом

Інгредієнти:

  • копчена куряча грудка – 400 г;
  • яйце відварене – 3 шт.;
  • сир твердих сортів – 150 г;
  • виноград – 100 г;
  • майонез або йогурт – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Грудку нарізати кубиками.
  2. Сир нарізати кубиками.
  3. Відварені яйця нарізати кубиками.
  4. Виноградинки розрізати навпіл.
  5. З'єднати продукти у глибокій мисці, додати майонез, перемішати.

Також, до новорічного столу можна приготувати м’ясний салат "Ніжність". Ця страва точно підкорить ваші серця.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader