Ведучий Олексій Печій не повернувся в Україну після саміту ЄС
Ведучий Олексій Печій не повернувся в Україну після саміту ЄС

Ведучий Олексій Печій не повернувся в Україну після саміту ЄС

Журналіст і ведучий Олексій Печій отримав акредитацію на саміт Європейського Союзу, який тривав з 14 до 15 грудня, і вирішив не повертатися в Україну.

Про це повідомили на сайті 24 каналу. Генеральний директор медіахолдингу Люкс Роман Андрейко зазначив, що шокований вчинком, адже журналіст використав довіру до себе, коли отримав акредитацію на саміт ЄС.

– Після його завершення журналіст не повернувся до України. І лише за тиждень він написав допис, в якому намагався виправдати зрадницьку позицію, – йдеться у повідомленні.

За словами Андрейка, Печій вирішив не повертатися до Києва. На його думку, журналіст втік з країни, усвідомлюючи всі можливі наслідки. Він зазначив, що цим вчинком ведучий нібито спалив мости.

Зараз дивляться

На сайті каналу зазначають, що Печій тепер є колишнім співробітником ТРК Люкс. Сам журналіст пояснив своє рішення залишитися в Європі тим, що нібито Україні бракує горизонтальної комунікації з західним суспільством.

За його словами, після саміту ЄС він вирішив цю саму горизонтальну комунікацію налагоджувати. Печій стверджує, що нібито займатиметься інформаційною боротьбою за Україну.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Журналісти
Джерело матеріала
loader
loader