Цього рулету готуйте відразу втричі більше: на новорічному столі будуть їсти лише його
Цього рулету готуйте відразу втричі більше: на новорічному столі будуть їсти лише його

Цього рулету готуйте відразу втричі більше: на новорічному столі будуть їсти лише його

Подавайте рулети по одному — так ви розтягнете задоволення

Ми звикли з крабових паличок на новорічний стіл готувати лише класичний салат. А якщо проявити фантазію і приготувати незвичайну закуску?

До того ж, для такої страви за рецептом 1000 Menu вам потрібно мінімум інгеридентів, приготувати начинку з них і щільно загорнути її в лаваш. Такий рулет не тільки ефектно виглядає, але ще й радує рецептори вуксів. Спробуйте подати таку закуску на новорічний стіл і ви не відтягнете від неї гостей.

Як приготувати рулет з лаваша з крабовими паличками

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий (лист) — 100 г;
  • крабові палички — 400 г;
  • вершковий сир — 150 г;
  • твердий сир — 100 г;
  • кріп — 50 г;
  • яйця — 2 шт.

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички попередньо розморозьте, очистіть і натріть на дрібній тертці.
  2. Яйця відваріть круто. Охолодіть і також натріть їх на великій тертці.
  3. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Кріп помийте, обсушіть і дрібно порубайте.
  4. Лист лаваша розгорніть і рівномірно змастіть вершковим сиром (за бажанням можете додати майонез або інший соус), зверху посипте кропом.
  5. Далі викладіть шар натертого сиру та шар варених яєць, зверху рівномірно розподіліть терті крабові палички.
  6. Згорніть лаваш щільним рулетом, загорніть у харчову плівку і покладіть у холодильник на 1 годину для охолодження та просочення. Перед подачею наріжте рулет на шматочки.

Раніше ми розповідали, як правильно вибрати крабові палички. Вам ці знання знадобляться.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader