Навіщо батон при приготуванні олів’є: цей секрет питатимуть усі гості
Навіщо батон при приготуванні олів’є: цей секрет питатимуть усі гості

Навіщо батон при приготуванні олів’є: цей секрет питатимуть усі гості

Все, що знадобиться для покращення смаку – батон

Важко уявити своє новорічне меню без такого знайомого та улюбленого олів’є. Рецептів його мабуть-невидимо і здається, що вигадати щось нове вже неможливо.

Однак ми з food.znaj.ua вирішили вас здивувати і додати в олив’є сухарики. Цей простий інгредієнт зробить смак знайомого салату дуже вишуканим. Таке олів’є точно прикрасить ваш святковий стіл та здивує ваших гостей.

Як приготувати олив’є з сухариками

Інгредієнти:

  • батон (або покупні сухарики з будь-яким смаком) – 1 шт.;
  • консервований зелений горошок – 200 г;
  • варена ковбаса — 200 г;
  • картопля — 3 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • мариновані огірки — 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • майонез — 60 г;
  • сіль — 0.25 ч. л.;
  • спеції та приправи — 0.5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Овочі миємо, відварюємо до готовності і даємо охолонути. Чистимо і ріжемо невеликими кубиками і відправляємо в глибоку широку миску.
  2. Батон ріжемо невеликими кубиками, підсушуємо на сухій сковороді.
  3. Варену ковбасу ріжемо маленькими кубиками, мариновані огірки — дрібніше та відправляємо до овочів.
  4. З консервованого горошку зливаємо маринад і відправляємо його до інших компонентів.
  5. Цибулю чистимо, подрібнюємо і додаємо в салат.
  6. Все заправляємо майонезом, солимо, додаємо улюблені спеції та перемішуємо.
  7. Готовий олів’є подаємо, посипавши сухариками та за бажанням прикрасивши гілочкою зелені.

Раніше ми розповідали, як використовувати залишки їжі після новорічної ночі. Так ви заощадите свій бюджет.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader