Христос народився! Привітання у смс із Різдвом 2023
Христос народився! Привітання у смс із Різдвом 2023

Христос народився! Привітання у смс із Різдвом 2023

Цього року Україна зустріла Різдво разом з усім християнським світом 25 грудня. В українській традиції віряни вітають один одного зі словами “Христос народився”, а у відповідь чують – “Славімо Його!”

Для багатьох родин Різдво є одним із найважливіших свят. Сьогодні для нас важлива кожна можливість побути разом, а теплі слова, що звучать у цей день, відгукуються у серцях.

Факти ICTV зробили для вас підбірку привітань до Різдва, щоби ви могли висловити усі свої побажанням рідним і близьким.

Зараз дивляться

Привітання з Різдвом у смс

Від щирого серця вітаю зі світлим святом Різдва! Бажаю родинного затишку, здійснення мрій та всього найращого у сильній вільній Україні!

***

Хай із приходом Різдва ваш дім сповниться миром, душі – радістю, а серця – любовʼю. Хай віра та надія не полишають вас. Мудрих вчинків і впевнених кроків! Міцного здоровʼя, гарного настрою та веселих свят у колі рідних та близьких!

***

Христос народився! Божого благословіння вам, ваші родині та всій Україні! Нехай Господь помагає йти по життю без тривог та сумнівів, а з вірою, надією та любов’ю!

***

Вітаю з Різдвом! Нехай Бог береже та захищає! Хай в нас і в вас все буде гаразд, щоби ви і ми щасливі були!

***

Нехай яскраве та чарівне світло різдвяної зірки яскраво осяює ваш шлях і відгонить усі негаразди та біди! Хай янгол-охоронець оберігає та захищає! Щасливого Різдва!

***

Вітаємо з Різдвом Христовим! У цей світлий день бажаємо переможного року, миру, спокою та гармонії в родині! Хай ваш дім буде сповнений добра, достатку та взаєморозуміння! Хай буде більше приводів для радості та здійсняться найзаповітніші мрії!

***

Зі світлим святом Різдва! Миру, злагоди та любові ваші родині, хай діти ростуть здоровими та щасливими, а лихо минає ваш дім стороною! Бажаю гармонії, благополуччя та сімейного затишку! Най різдвяний янгол береже вас!

Теги за темою
Різдво
Джерело матеріала
loader
loader