Найкращі привітання з Різдвом Христовим
Найкращі привітання з Різдвом Христовим

Найкращі привітання з Різдвом Христовим

Пропонуємо вам 10 привітань з Різдвом для рідних та близьких

Цьогоріч Україна вперше святкує Різдво 25 грудня. Пропонуємо вам різноманітні варіанти вітальних листівок для ваших рідних та близьких.

Дорогі рідні, вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай цей святковий день принесе вам мир, радість і любов! Нехай у вашому домі завжди панують затишок і щастя, а в житті — удача і успіх!

2.

Мої любі, вітаю вас з найсвітлішим святом — Різдвом Христовим! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, достатку та успіхів у всьому! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, любові та радості!

3.

Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай у цей святковий день у вашому серці панують мир і спокій! Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно, а в житті — щастя і удача!

4.

Вітаю вас з Різдвом Христовим! Бажаю вам світлих помислів, добрих справ і чистої душі! Нехай у вашому житті завжди буде місце для чудес і радості!

5.

Нехай у вашому домі панують мир, любов і гармонія! Нехай у новому році все буде добре, а всі мрії здійсняться!

6.

В цей святковий день я хочу побажати вам, щоб у вашому житті завжди було місце для чудес і радості! Нехай у вашому серці панують мир і спокій!

7.

Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, достатку та успіхів у всьому! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, любові та радості!

8.

Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно, а в житті — щастя і удача! Нехай у новому році всі ваші мрії здійсняться!

9.

Бажаю вам, щоб у вашому житті завжди панували мир, любов і радість! Нехай у вашому серці завжди буде місце для чудес і див!

10.

Вітаю вас з Різдвом Христовим! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, достатку та успіхів у всьому! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, любові та радості!

Раніше "Телеграф" розповідав про головні традиції та заборони на Різдво. Також ви можете привітати близьких святковими листівками та яскравими картинками.

Теги за темою
Різдво
Джерело матеріала
loader
loader