Хореограф Євген Кот та танцівниця Наталія Татарінцева чекають на первістка
Хореограф Євген Кот та танцівниця Наталія Татарінцева чекають на первістка

Хореограф Євген Кот та танцівниця Наталія Татарінцева чекають на первістка

Переможець "Танців із зірками", український хореограф Євген Кот та його дружина, танцівниця Наталія Татарінцева чекаю на первістка. Радісною новиною артисти поділилися в Instagram у день Різдва, опублікувавши відео в українському стилі під пісню Злати Огневич "Ой, люлі".

У ролику подружжя відтворило етап зародження життя землі. У кадрі вони ніжно обіймаються і насипають зерно в землю, а потім об'єднавши долоні докупи, вони наповнюють глечик водою, з якого поливають посіяне. Наприкінці відео чується плач малюка, як звістка про майбутнє поповнення в сім'ї.

- Сьогодні, в день Різдва, ми ділимося з вами нашою заповітною новиною та щиро дякуємо всім, хто бажав нам здійснення найголовнішої мрії для нашої родини! Ми чекаємо на тебе, наше Чудо, - зазначила пара.

У сторіс Наталія розповіла, що дізналася про вагітність ще на початку листопада. Щоб упевнитися, вона зробила одразу три тести на вагітність і результат завжди був позитивним.

Євген Кот та Наталія Татарінцева разом уже п'ять років, п'ять із яких – живуть у шлюбі. Раніше в інтерв'ю "ЖВЛ" хореограф розповідав, що завагітніти дружині заважають проблеми зі здоров'ям, пов'язані із професійним спортом. Татарінцева – чемпіонка світу з танців на пілоні.

Фото: instagram.com/tatarintseva.kot

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від НАТАЛІЯ ТАТАРІНЦЕВА (@tatarintseva.kot)

Теги за темою
вагітність
Джерело матеріала
loader
loader