Потяги до Херсона на разі не курсуватимуть
Потяги до Херсона на разі не курсуватимуть

Потяги до Херсона на разі не курсуватимуть

Потяги до Херсона на разі не курсуватимуть

Заплановані рейси прямуватимуть до Миколаєва.

Потяги з Краматорська, Львова та Києва, які були заплановані  у напрямку Херсона у середу, 27 грудня, попередньо прямуватимуть лише до Миколаєва, повідомила «Укрзалізниця».

«Наразі ми оцінюємо пошкодження вокзалу, вагонів та слідкуємо за станом наших поранених працівників», - додали в компанії.

Вранці понад 100 пасажирів з херсонського вокзалу, який у вівторок ввечері постраждав від російського обстрілу, успішно дістались Києва за графіком о 7:20. Автобусами їх транспортували до Миколаєва, звідки посадили на потяг.

«На одній з проміжних станцій поїзд з херсонцями перехопив Food train Укрзалізниці: 320 порцій їжі, включно з наборами для дітей, були перевантажені на поїзд, щоб пасажири змогли поснідати перед прибуттям до столиці», - зазначили в «Укрзалізниці».

Російська армія ввечері 26 грудня завдала удару по Херсону, зокрема по залізничному вокзалу міста, де на той час пасажири очікували на потяг до Києва. Внаслідок обстрілу було пошкоджено вокзал і рухомий склад у Херсоні, а також отримали поранення кілька працівників залізниці. Також загинув один поліцейський, який проводив евакуацію цивільних, та ще двоє отримали поранення.

Вночі Херсонзазнав атаки російських БПЛА Shahed.

Джерело матеріала
loader
loader