/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F7cccdaf5d5cc9f3072b50b481fce51e3.jpg)
Цей салат стане окрасою столу: цікаве оформлення та поєднання продуктів підкорять гостей
Ця страва неодмінно сподобається гостям
Дехто любить готувати до новорічного столу класичні страви, на кшталт "Шуби" або "Олів'є". А хтось намагається урізноманітнити звичне меню та приготувати щось незвичайне.
Однією із таких страв є салат з куркою, грибами та помідорами. Надзвичайно смачне поєднання продуктів вразить смакові рецептори, а святковий вигляд стане окрасою столу, інформують "Смачні рецепти домашніх страв".
Як приготувати салат з куркою, грибами та помідорами
Інгредієнти:
- куряча грудка – 300 г;
 - печериці – 300 г;
 - цибуля – 2 шт.;
 - яйця – 4 шт.;
 - плавлений сир – 2 шт.;
 - помідори – 2 шт.;
 - петрушка – пучок;
 - часник – 2 зуб.;
 - майонез – за смаком;
 - сіль, паприка, прованські трави;
 - соняшникова олія
 
Спосіб приготування:
- Куряче філе розрізати посередині не до кінця, натерти сіллю, паприкою та прованськими травами.
 - На попередньо розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажити курку до готовності, залишити охолодитися.
 - Цибулю нарізати півкільцями.
 - Печериці тонко нарізати.
 - Цибулю обсмажити на сковороді.
 - Додати гриби, обсмажити, доки не випарується волога до золотистості.
 - Філе дрібно нарізати.
 - Відварені яйця натерти на тертці.
 - Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
 - Змішати яйця, сирки, часник, видавлений через прес, перемішати.
 - Для викладання салату шарами краще використовувати роз'ємне кільце. Першим шаром викласти філе, зробити майонезну сіточку.
 - Викласти половину сирно-яєчної суміші.
 - Викласти обсмажену цибулю з грибами, зробити майонезну сіточку.
 - Викласти сирно-яєчну суміш.
 - Помідори нарізати тонкими скибочками, викласти зверху.
 - Додати дрібно нарізану петрушку у центр салату.
 
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.

