Клієнтські бази відкрито: "Київтеплоенерго" звернулося до киян із важливою заявою
Клієнтські бази відкрито: "Київтеплоенерго" звернулося до киян із важливою заявою

Клієнтські бази відкрито: "Київтеплоенерго" звернулося до киян із важливою заявою

Актуальна інформація для мешканців столиці

У "Київтеплоенерго" повідомили, що кияни можуть активно починати передавати показання лічильників тепла — облікові клієнтські бази вже відкриті. Передати показання можна будь-яким зручним для вас способом, у тому числі дистанційно.

Дані лічильників тепла можна передавати починаючи з 5 числа кожного місяця. Про це повідомили на офіційній сторінці КП "Київтеплоенерго" у Телеграм.

Так, мешканців столиці закликають не чекати останнього дня місяця та фіксувати показання лічильників тепла якомога раніше. Це сприятиме правильним та актуальним розрахункам, що не призведе до переплат надалі.

Способів передачі показань існує кілька — їх можна передати дистанційно або в сервісних центрах ЦКС.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, як замовити перевірку лічильників тепла та гарячої води. Про те, як правильно це зробити, розповіли в КП "Київтеплоенерго". Всім абонентам необхідно уважно ознайомитися з цією інформацією та прийняти її до відома.

Крім цього, ми розповідали про те, в якому випадку можна нарватися на штраф при повірці лічильника газу. Хоча в Україні процес перевірки лічильників газу зазвичай проходить досить швидко і просто, проте в деяких випадках користувачі можуть отримати штраф за свої дії.

Але є випадки, коли замість перевірки старого лічильника краще відразу придбати і встановити новий прилад обліку. Рішення про заміну лічильника може ухвалити сам користувач.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader