У Покровському районі завершились пошукові роботи
У Покровському районі завершились пошукові роботи

У Покровському районі завершились пошукові роботи


На місці атаки по Покровському району на Донеччині знайдено понад 100 фрагментів людських тіл.


У Покровському районі Донецької області завершили пошуково-рятувальні роботи після удару окупантів, що стався 6 січня. На місцях атаки знайшли понад 100 фрагментів людських тіл. Про це очільник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін в ефірі Суспільне. Спротив. 

“Варварська атака, дуже велика кількість загиблих і дуже важко встановити скільки людей загинуло в той час”, – сказав він.

За попередньою інформацією, кількість жертв незмінна: 11 загиблих і 10 поранених. Однак остаточні цифри будуть встановлені після відповідної експертизи.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко , що загиблих шукали за допомогою собак, натренованих на пошук останків. Слідчі оглядають знайдені фрагменти тіл, криміналісти вилучають біологічні зразки та проводять ідентифікацію. 

 
Вже вдалося встановити пʼять загиблих: трьох людей з села Рівне – 3-річну дівчинку, її 32-річного батька й 30-річну маму, а також чоловіка 34 років та жінку 37 років з Покровського району.
 
За словами глави МВС, люди загинули цілими родинами. Остаточні цифри встановлять після відповідної експертизи.

Нагадаємо, 6 січня армія Росії на Донеччині. Основного удару зазнали Покровськ і село Рівне Мирноградської громади. У Покровську під удар потрапив приватний сектор міста. Внаслідок удару пошкоджені 330 житлових будинків та 25 високоповерхівок.



Теги за темою
Донецька область загиблі Жертви
Джерело матеріала
loader
loader