Коханий-італієць Ольги Харлан заговорив українською
Коханий-італієць Ольги Харлан заговорив українською

Коханий-італієць Ольги Харлан заговорив українською

Українська багаторазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан зараз живе в Італії разом з коханим Луїджі Самеле. 

Нещодавно дівчина відповідала на питання підписників. Деяким стало цікаво, чи вчить чоловік українську мову. Ольга пішла і запитала у нього напряму. Він відповів так:

"Слава Україні! Путін х*йло!"

Харлан додала, що коханий завжди підтримує у всьому та розділяє її позицію щодо війни. Після повномасштабного вторгнення життя дівчини змінилося. Вона мріє, аби скоріше закінчилася війна і вона могла спокійно жити в Україні. 

Нагадаємо, Луїджі та Ольга почали зустрічатися у 2019 році. Він є відомим італійським фехтувальником та триразовим чемпіоном Європи. Дівчина говорила, що у них 7 олімпійських медалей на двох. Спортсменка зазначила, що Луїджі раніше був в Україні, знайомився з її батьками, бабусею та дідусем.

Чоловік активно підтримував Харлан під час спортивного конфлікту у 2023 році. Тоді Ольга не захотіла потиснути руку росіянці на чемпіонаті світу з фехтування в Мілані.

Обранець також підтримав її в соцмережі, за критику спортивної системи, яка дозволила ухвалити рішення про дискваліфікацію спортсменки. Тоді на нього полився хейт, але Луїджі все одно вважає, що кохана зробила все правильно.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader