Кемерон: Британія та союзники готові підтримувати Україну роками
Кемерон: Британія та союзники готові підтримувати Україну роками

Кемерон: Британія та союзники готові підтримувати Україну роками

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон запевнив, що Сполучене Королівство та західні союзники готові надавати допомогу Україні роками.

Про це Кемерон заявив під час дебатів у Палаті громад.

За його словами, зобов'язання Британії та її союзників це дуже чітко продемонструвати Путіну, що він не може чекати на їхні дії.

"Ми готові підтримувати Україну протягом 24-го, 25-го, 26-го років. Ми готові надавати цю підтримку, тому що це є викликом для нашого покоління. Я не хочу вдаватися в цифри щодо снарядів і решти, але складіть ВВП країн коаліції, і ми випереджаємо Росію 25 до 1, тому для нас не повинно бути неможливим стати на достатню індустріальну основу ", - сказав Кемерон.

На питання, чи вважає він, що війна між Ізраїлем і ХАМАС заважає міжнародній підтримці Україні, Кемерон відповів, що вона, "безумовно, відволікає увагу від України"

"На мою думку, це дуже прикро, і я вважаю, що завдання найсильніших прихильників України - до яких, я б сказав, належить і Велика Британія - зробити все можливе, щоб це питання залишалося на порядку денному якомога довше, щоб партнерство і коаліція країн, які підтримують Україну, були сильними, єдиними і цілеспрямованими, наскільки це можливо", - відповів Кемерон.

Міністр додав, що Великобританія "абсолютно" продовжить підтримувати Україну, і що, на відміну від США та деяких інших країн, це "не є предметом суперечок у британській політиці".

Джерело: Укрінформ

Джерело матеріала
loader
loader