Стріт-фуд "Київська перепічка" продовжить працювати незважаючи на продаж будівлі
Стріт-фуд "Київська перепічка" продовжить працювати незважаючи на продаж будівлі

Стріт-фуд "Київська перепічка" продовжить працювати незважаючи на продаж будівлі

У Києві стріт-фуд "Київська перепічка" продовжить працювати незважаючи на продаж будівлі, оскільки вона знаходиться у приватній власності. Про це повідомив директор департаменту комунальної власності Андрій Гудзь, якого цитує пресслужба КМДА.

– На аукціоні нам вдалося продати будівлю на вулиці Богдана Хмельницького у три рази більше, ніж початкова ціна – 150 мільйонів гривень за один лот. Це абсолютний рекорд серед продажів комунального майна в історії незалежності країни, – повідомив він.

Гудзь розповів, що були продані другі, треті та четверті поверхи, у той час, як усі приміщення на першому поверсі, включаючи легендарну «Київську перепічку», перебували у приватній власності.

За його словами, отримані від продажу кошти будуть направлені до спеціального фонду столиці. Ці кошти будуть використані для ремонтів та будівництва соціальних об'єктів, включаючи лікарні, садки та школи.

  • 10 січня на аукціоні було продано нежитлові приміщення будинку, де працює стріт-фуд. На покупку будівлі претендували троє учасників, стартова ціна якого була 45 мільйонів гривень без ПДВ. Компанія "Поділ Естейт Менеджмент" запропонувала найвищу ціну та виграла торги, зобов'язавшись сплатити 180 мільйонів гривень з урахуванням ПДВ.
  • 2 лютого суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом найсмачнішого київського снеку - шпильки. Кухар запропонував простий варіант приготування без заварювання та яєць.
Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader