Без м'яса, але з капустою: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт особливої ​​піци з овочами
Без м'яса, але з капустою: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт особливої ​​піци з овочами

Без м'яса, але з капустою: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт особливої ​​піци з овочами

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова Розповіла, як приготувати смачну піцу, проте без м'яса. Незважаючи на те, що у страві не використовується м'ясо, даний варіант піци виходить дуже насиченим, зауважує "Мастер Шеф".

Інгредієнти:

  • Цвітна капуста - 400 г
  • Солодкий перець – 400 г
  • Брокколі - 400 г
  • Печериці - 400 г
  • Солодка цибуля - 200 г
  • Гарбуз - 400 г
  • Моцарела - 150 г
  • Пармезан - 40 г
  • Французька гірчиця – 100 г
  • Кетчуп - 200 гр
  • Сіль, перець - за смаком
  • Рослинна олія - ​​для збризкування

Приготування:

1. Підготовка овочів:

Наріжте цвітну капусту, солодкий перець, броколі, печериці та гарбуз як на відео, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Покладіть нарізані овочі на деко, посоліть, поперчіть і збризкайте олією.

2. Запікання:

Запікайте овочі в розігрітій духовці за 200 градусів протягом 20 хвилин.

3. Додавання цибулі та сиру:

Дістаньте лист і викладіть зверху солодку цибулю. "Мастер Шеф" Литвинова розповідає, посипте зверху пармезаном та моцарелою.

4. Завершення запікання:

Продовжуйте запікати ще 20 хвилин до того, як сир стане золотистим.

5. Подача:

Вийміть із духовки та подавайте гарячим на стіл.

Підказка:

Перед подачею посипте свіжим базиліком або петрушкою. Сервіруйте з французькою гірчицею та кетчупом, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader