Німці готують картопляне пюре незвично: ось як вони це роблять
Німці готують картопляне пюре незвично: ось як вони це роблять

Німці готують картопляне пюре незвично: ось як вони це роблять

У Німеччині пюре готують по-іншому, і ми розповімо, як

Мабуть, картопля – один із найпопулярніших продуктів на нашій кухні. Ми запікаємо його в молоці, готуємо незвичайну картопляну бабку та хрусткі драники. Але все одно серед усіх картопляних страв пюре — найпростіше та найулюбленіше.

Сьогодні разом із "ТСН" розповімо, як готують картопляне пюре в Німеччині. Декілька простих продуктів — і ідеальний гарнір на столі. Перевіримо?

Як приготувати ідеальне картопляне пюре по-німецьки

Інгредієнти:

  • картопля — 1 кг;
  • вершкове масло — 50 г;
  • олія — 30 г;
  • лавровий лист — 2 шт.;
  • запашний перець — 5 горошин;
  • спеції до картоплі, сіль — до свого смаку;
  • вода — 500 мл.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю ретельно миємо, чистимо і ріжемо на кубики середнього розміру.
  2. На дно великої каструлі відправляємо вершкове масло та рослинну олію, підігріваємо їх на невеликому вогні та додаємо підготовлену картоплю.
  3. Додаємо в каструлю улюблені спеції, сіль, лаврове листя та горошини перцю та обсмажуємо картоплю до золотистої скоринки.
  4. Коли картопля підрум’яниться, додаємо воду, накриваємо картоплю кришкою і варимо до готовності.
  5. З готової картоплі злийте воду, залишивши невелику кількість на дні та пюруємо коренеплід. Густоту страви регулюємо за допомогою залишеного овочевого бульйону.

Подаємо картопляне пюре з віденським шніцелем та улюбленим салатом. У вас вийде ідеальна вечеря.

Теги за темою
Німеччина
Джерело матеріала
loader