У Києві розповіли, куди селять людей, чиє житло постраждало від ракет
У Києві розповіли, куди селять людей, чиє житло постраждало від ракет

У Києві розповіли, куди селять людей, чиє житло постраждало від ракет

Важлива та актуальна інформація для мешканців столиці

У вівторок, 23 січня, під час нової ворожої ракетної атаки в Києві та передмісті пролунала низка вибухів. Внаслідок того, що сталося в різних районах столиці , були пошкоджені житлові багатоповерхівки.

Жителям постраждалих внаслідок обстрілу будинків можуть запропонувати тимчасове перебування в санаторіях, гуртожитках або ж у комунальних готелях. Про це розповів речник КДВА Михайло Шаманов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

Так, відразу після ракетної атаки всіх охочих відвозять до найближчих Пунктів незламності. Тут люди можуть зігрітися, прийти до тями і зв’язатися з рідними.

Далі люди, чиє житло постраждало від ворожих ракет, можуть подати заяву до районної адміністрації та попросити про їхнє тимчасове відселення. Кияни, які не можуть на час відновлення їх квартир/будинків зупинитися у родичів чи знайомих відселяють до гуртожитків, санаторіїв та комунальних готелів.

Нагадаємо, що у вівторок, 23 січня, по Києву ворог завдав комбінованого удару. Спочатку було запущено крилатих ракет Х-101/Х-555 з району Каспійського моря, а потім була балістика.

"Іскандери" вдарили в той момент, коли крилаті ракети ще були в повітрі. Тактика, застосована росіянами, ймовірно, була в тому, щоб розкрити позиції української ППО крилатими ракетами. А потім вдарити по них балістикою.

Внаслідок атаки виявилися пошкодженими об’єкти цивільної інфраструктури, житлові будинки та авто у Святошинському, Солом’янському та Печерському районах столиці. Крім цього, руйнування зафіксували в Обухівському та Бучанському районах Київської області.

Раніше " Телеграф" також розповідав про те, яких травм зазнали кияни під час обстрілу. Відомо, що загалом постраждало 22 особи. Госпіталізовано було 13 осіб, троє з яких – це діти.

Крім цього, кореспондент "Телеграфа " Ян Доброносов побував на місці падіння уламків у столиці і показав, як виглядає Київ після обстрілу.

Теги за темою
війна Київ Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader