Під завалами знайшли ще два тіла: зросла кількість жертв ракетного удару РФ по Харкову
Під завалами знайшли ще два тіла: зросла кількість жертв ракетного удару РФ по Харкову

Під завалами знайшли ще два тіла: зросла кількість жертв ракетного удару РФ по Харкову

У ході пошуково-рятувальної операції на місці знищеної російською ракетою багатоповерхівки знайдено тіла ще двох жертв Росії. Деблоковано жінку та чоловіка, які жили у будинку, по якому вдарили росіяни 23 січня.

Загалом унаслідок ракетної атаки, здійсненої Росією напередодні, загинули вже десятеро мирних жителів. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Про те, що у ході розбору завалів рятувальники виявили тіла ще двох загиблих харків'ян, він повідомив о 13:56.

Через приблизно 20 хвилин останки жертв ворожої атаки деблокували.

"Рятувальники деблокували тіла жителів будинку: 57-річного чоловіка та 56-річної жінки. Станом на зараз кількість загиблих збільшилась до 10 осіб", – зазначив Синєгубов.

Міський голова Харкова Ігор Терехов додав: обидві жертви Росії жили у зруйнованій п'ятиповерхівці на першому поверсі.

Нагадаємо, напередодні вранці Росія влаштувала нову атаку на Україну. Загарбники били по мирних українських містах ракетами з Ту-95МС і балістикою. Під ворожим ударом опинилися Київ та пристолична область, Сумщина та Харків. І саме в цьому східному облцентрі атака призвела до найтяжчих наслідків.Напередодні ввечері було відомо про вісім жертв атаки, серед яких – 8-річна дівчинка та її мама.

Поранень зазнали понад 50 харків'ян.

Втім рятувальники продовжували пошуки, адже отримали інформацію що під завалами можуть залишатися ще двоє людей. Їх і було знайдено мертвими 24 січня.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader