Український боксер назвав однозначного фаворита бою Усик-Ф'юрі
Український боксер назвав однозначного фаворита бою Усик-Ф'юрі

Український боксер назвав однозначного фаворита бою Усик-Ф'юрі

Український боксер Сергій Богачук поділився очікуваннями від майбутнього бою між Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі. Він упевнений, що Усик буде фаворитом майбутнього бою, повідомляє Національна Ліга професійного боксу України.

Говорячи про переваги Усика Богачук зазначив:

"Думаю, що переможе Усик. Завдяки тому, що він заслужив. Він реальний роботяга. Він робить такий обсяг роботи. Він і фізично сильний. І інтелектуально. Класний пацан. Класний боксер. Те, що він робить. Те, чого він вже досяг... Усик — це легенда. Те, що він робить — просто неймовірно. Не знаю, чи був коли-небудь в історії такий тяж. Він настільки швидкий і рухливий, що може дати фору бійцеві середньої ваги. А він все це робить з вагою тяжа".

Також він висловився про подальші перспективи Усика, зазначивши, що попереду у Олександра ще більш цікаві суперники:

"Якщо чесно, я не думаю, що Усик "зав'яже" з боксом після цього бою. Думаю, він піде далі. А там можуть бути ще більш цікаві боксери. Оскільки на даний момент це-один з найважливіших його поєдинків в житті, він підійде до нього в 100% готовності: і фізично, і морально. Думаю, що він вийде і виграє у Ф'юрі за рахунок швидкості і рухливості".

Нагадаємо, бій між Усиком і Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Саудівській Аравії. У цьому поєдинку визначиться перший в 21-му столітті абсолютний чемпіон Королівського дивізіону. Крім того, переможець цієї битви стане першим абсолютним чемпіоном хевівейта в епоху чотирьох основних поясів. 

Сергій Богачук є боксером першої середньої ваги і найближчим часом може провести бій за титул чемпіона світу за версією WBC. Це станеться, якщо Джармела Чарло позбавлять права на титул чемпіона. 

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader