Цинічний маневр – Білий дім про голосування за допомогу Ізраїлю без України
Цинічний маневр – Білий дім про голосування за допомогу Ізраїлю без України

Цинічний маневр – Білий дім про голосування за допомогу Ізраїлю без України

Намір Палати представників проголосувати за законопроєкт про фінансову допомогу Ізраїлю без програми підтримки України в адміністрації президента США Джо Байдена назвали “цинічним маневром” республіканців.

Про це йдеться в заяві прессекретарки Білого дому Карін Жан-П’єр.

Карін Жан-П’єр наголошує: адміністрація протягом кількох місяців працювала з двопартійною групою сенаторів над угодою про національну безпеку, яка забезпечує безпеку кордону та забезпечує підтримку народу України та Ізраїлю.

Зараз дивляться

І тоді, коли законодавчий текст вже є неминучим, республіканці в Палаті представників вирішили вдатися до свого “останнього цинічного політичного маневру”.

– Безпека Ізраїлю має бути священною, а не політичною грою.

Ми виступаємо рішуче проти цієї витівки, яка не сприяє забезпеченню безпеки кордону, не допомагає народу України захиститися від агресії Путіна та відмовляє в наданні гуманітарної допомоги мирним жителям Палестини, більшість із яких – жінки та діти, – йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті Білого дому.

В адміністрації президента США зауважують, що “республіканці Палати представників повинні працювати над цими нагальними питаннями національної безпеки двопартійно, як це роблять адміністрація та Сенат.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 711-ту добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Теги за темою
Джо Байден Ізраїль
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader