Був період сексу онлайн: Денисенко розповіла про стосунки з чоловіком-військовим
Був період сексу онлайн: Денисенко розповіла про стосунки з чоловіком-військовим

Був період сексу онлайн: Денисенко розповіла про стосунки з чоловіком-військовим

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла, як підтримує стосунки зі своїм чоловіком-військовим Андрієм Федінчиком.

Наталка Денисенко розповіла про стосунки на відстані

Акторка зізналась, що намагається робити все можливе, аби зберегти пристрасть у шлюбі. Так, подружжя практикувало секс в режимі онлайн та еротичне листування.

Коли Федінчик приїжджає додому, Денисенко відкладає всі справи та проводить час лише з чоловіком.

Зараз дивляться

– У нас був період сексу онлайн та всіх цих еротичних переписок. Бо як ще жінка з чоловіком можуть підтримувати стосунки на відстані? Для багатьох це може бути досить важко, якщо раніше не було такої сильної емоційної прив’язки. Але ми з Андрієм дуже старалися. І зараз, коли він буває вдома, я приділяю йому всю свою увагу, навіть роботу скасовую, щоб бути поруч з ним. Часу побути вдвох у нас завжди обмаль, тож ми його дуже цінуємо, – сказала акторка.

Також Наталка старається зробити так, щоб їхній 6-річний син Андрій не втратив емоційний зв’язок з татом. Вона купує сину подарунки нібито від батька, щоб хлопчик відчував його турботу.

– Ми постійно знімаємо якісь відео та відправляємо чоловіку. Ну і я завжди прошу Андрія, коли у нього є можливість, записувати аудіо- та відеоповідомлення для сина, щоб, попри відстань, їхній зв’язок не втрачався. І дійсно, коли Андрій приїжджає через довгий проміжок часу, в них із сином дуже тепле спілкування: Андрійко біжить до нього, хоче з ним гратися, обійматися. Тато для нього авторитет, тому я щосили намагаюсь зберегти їхні стосунки, – поділилась Денисенко.

Джерело матеріала
loader
loader