Максимально відверто: Наталка Денисенко – про секс онлайн з Андрієм Федінчиком, який служить в ЗСУ
Максимально відверто: Наталка Денисенко – про секс онлайн з Андрієм Федінчиком, який служить в ЗСУ

Максимально відверто: Наталка Денисенко – про секс онлайн з Андрієм Федінчиком, який служить в ЗСУ

Відома українська акторка, яку можна побачити в серіалах «Будиночок на щастя» та «Зв’язок» на Новому каналі, розповіла, завдяки чому їм із чоловіком, що служить у ЗСУ, вдається зберігати сімейне тепло та пристрасть.

З початку повномасштабного вторгнення зірка українського кіно та чоловік Наталки Денисенко Андрій Федінчик захищає нашу країну. Стосунки на відстані – неабияке випробування. Але подружжю акторів вдається долати труднощі та відчувати кохання одне до одного навіть за сотні кілометрів. А також робити все можливе, аби чоловік не втрачав батьківський зв’язок із 6-річним сином Андрійком.

«Це дуже складно, але я справді дуже стараюся. Поки чоловіки на війні, зрозуміло, що їм не до того, тож жінки мають працювати над стосунками ще дужче, – розповідає Наталка Денисенко в інтерв'ю JetSetter. – І Андрійкові щовечора кажу, що тато за ним сумує, любить його. Я купую подарунки й дарую «від тата», щоб він відчував його турботу. Ми постійно знімаємо якісь відео та відправляємо чоловіку. Ну, і я завжди прошу Андрія, коли в нього є можливість, записувати аудіо- та відеоповідомлення для сина, щоб попри відстань їхній зв’язок не втрачався. І справді, коли Андрій приїжджає через довгий проміжок часу, в них із сином дуже тепле спілкування: Андрійко біжить до нього, хоче з ним гратися, обійматися. Тато для нього авторитет, тому я щосили намагаюся зберегти їхні стосунки».

Наталка Денисенко не приховує, що всіма можливими способами намагається підтримувати вогонь у романтичних стосунках із чоловіком.

«У нас був період сексу онлайн та всіх цих еротичних переписок. Бо як ще жінка з чоловіком можуть підтримувати стосунки на відстані? Зрозуміло, що для багатьох це може бути досить важко, якщо раніше не було такої сильної емоційної прив’язки. Але ми з Андрієм дуже старалися, – ділиться акторка. – І зараз, коли він буває вдома, я приділяю йому всю свою увагу, навіть роботу скасовую, щоб бути поруч. Часу вдвох завжди обмаль, тож ми його дуже цінуємо».

Фото: соцмережі

Джерело матеріала
loader
loader