В Одеському зоопарку обрали «пару року»
В Одеському зоопарку обрали «пару року»

В Одеському зоопарку обрали «пару року»

У День закоханих в Одеському зоопарку обрали пару року, ними стали пара овець – за них у Мережі проголосувало понад 400 людей. Про це Суспільному розповів директор закладу Ігор Біляков.

— Цього року було дев'ять пар тварин, і найромантичнішими виявилися трирічні вівці Бублик та Білочка. На честь цього свята ми вітаємо їх та пригощаємо їх улюбленими смаколиками, — повідомив він.

Біляков розповів, що переможці віддають перевагу цукеркам із макухи та фруктовим частуванням. У Зоопарку також зазначили, що вони відомі тим, що кожен новий сезон є одним із перших, хто народжує дитинчат.

Голосування проходило у соціальній мережі Facebook. У результаті вівці отримали від відвідувачів зоопарку 401 голос, на другому місці опинилися білі леви, за яких проголосували 378 осіб, а на третьому місці опинилися фламінго з 297 голосами. Також за звання найромантичнішої пари змагалися лебеді, верблюди, качки, папуги, риби та гуси.

  • 24 січня в Одеському зоопарку розповіли, що з моменту повномасштабного вторгнення їм довелося врятувати 1700 тварин, включаючи 1400 домашніх та 300 хижих. Лише минулого року було прийнято 1000 птахів та 100 тварин. Регулярно місцеві жителі приносять поранених птахів та пташенят для допомоги, а зоопарк допомагає постраждалим домашнім та диким тваринам.
  • У червні 2023 року в Одеському зоопарку народився єнот, але мати відмовилася його годувати через відсутність досвіду. Працівники зоопарку змушені були рятувати малюка, годуючи його з пляшечки.

Фото: suspilne.media

Фото: suspilne.media

 

 

 

Теги за темою
Тварини
Джерело матеріала
loader
loader