Помер російський політик Олексій Навальний
Помер російський політик Олексій Навальний

Помер російський політик Олексій Навальний

У виправній колонії помер російський політик Олексій Навальний, який виступав проти російського вторгнення в Україну та всіляко підтримував Україну. Про його смерть повідомило Управління ФСВП Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу.

- 16.02.2024 року у виправній колонії №3 засуджений Навальний О.О. після прогулянки відчув себе погано, практично одразу знепритомнівши, — йдеться у повідомленні.

У заяві повідомляється, що коли стався інцидент, медичний персонал швидко прибув на місце, але попри проведені реанімаційні процедури стан засудженого не покращився, і він помер. Поки не встановлено точних причин його смерті.

Федеральна служба виконання покарань направила комісію до колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі для розслідування смерті Олексія Навального. За інформацією РосЗМІ, припускається, що у нього відірвався тромб.

Адвокат Олексія Навального Лєонід Соловйов заявив, що не коментуватиме ситуацію щодо рішення сім'ї Навального. Він додав, що їхній адвокат був з ним у середу і все було гаразд, і в даний час вони знаються на події.

Фото: sizo.ru

 

 

 

Теги за темою
смерть Олексій Навальний
Джерело матеріала
loader
loader