М'який смак із скоринкою: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити швидкий чізкейк із вершками
М'який смак із скоринкою: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити швидкий чізкейк із вершками

М'який смак із скоринкою: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити швидкий чізкейк із вершками

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграм, як зробити смачний чізкейк за простим рецептом, а також дав кілька корисних порад.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру Філадельфія
  • 100 г цукру
  • 200 г яєць (4 шт. середніх або 3 великих + 1 жовток)
  • 160 г вершків 30-35%
  • Ваніль або екстракт ванілі за бажанням

Інструкції:

Підготуйте всі інгредієнти кімнатної температури, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Розминаємо крем-сир лопаткою, додаємо яйця, цукор, перемішуємо віночком, додаємо вершки і знову віночком робимо рівномірну суміш. Не треба надто багато збивати, просто добре перемішайте.

"Мастер Шеф" Ярославський радить, влийте суміш у форму, викладену пергаментом, та розігріту до 220 градусів. Випікайте 20-21 хвилину, стежте, щоб скоринка стала палаючою з карамельним присмаком.

Остудіть чізкейк і дайте йому вистояти в холодильнику хоча б 3-4 години.

Після охолодження наріжте та насолоджуйтесь поєднанням солодких та солоних смаків із карамельними нотками.

Підказка: щоб надати чізкейку особливого смаку, можна замінити 7-10% крем-сиру на сир з блакитною пліснявою, Брі або м'який козячий сир, зауважив "Мастер Шеф" Ярославський.

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Майстер Шеф" Ярославського.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader