Луки від Dior, Hermès та гульки на курортах. Кохана СБУшника хизується розкішним життям у війну
Луки від Dior, Hermès та гульки на курортах. Кохана СБУшника хизується розкішним життям у війну

Луки від Dior, Hermès та гульки на курортах. Кохана СБУшника хизується розкішним життям у війну

Усі набутки жінка одразу виставляє в Instagram, хоча родина чоловіка — така собі династія СБУшників, тобто державних посадовців

Держслужбовцю СБУ без досвіду роботи у бізнесі Антонові Криворучку неймовірно пощастило в особистому житті, адже його дружина — казково багата блондинка модельної зовнішності з непоганим смаком. Кохана СБУшника виставляє в Instagram луки у люксових брендах, може похвалитися колекцією з одразу кількох культових Birkin bag від модного дому Hermès, тотал-луком від Dior у Відні, відпочинком у дорогих п'ятизіркових готелях на Лазуровому узбережжі, Дубаї та не тільки. І все це під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Службовець у другому поколінні, який отримує скромну зарплатню із податків українців, напевно, знає якусь таємницю із завоювання сердець успішних жінок. Принаймні нам би хотілося так думати. Бо такий стиль життя викликає питання про те, як родина звичайного чиновника може собі дозволити таку розкіш. Чи є витрати на такі розкішні подорожі в межах закону та чесної заробітної плати?

Розкішне життя коханої СБУшника

Дарина Данилова з ніком @dunyaha має 58,4 тис. підписників Instagram та є подругою відомої дніпровської інфлюенсерки Анни Алхім. Дарина має сімейний магазин люксової косметики з двома невеликими корнерами (Дніпро та Київ) та стиль життя голлівудської зірки. Аналізуючи її соціальні мережі, здається, що вона живе в зовсім іншому світі, де немає війни, а кожен день — це відпустка у світі розкоші та багатства. Її профіль в Instagram профіль переповнений фотографіями з витонченими образами та поїздками у п'ятизіркові готелі.

У дописі за 8 лютого Дарина позує у чорній міні-сукні з відвертим вирізом від Mugler, яка відповідно до їхнього сайту коштує в районі 447-745 євро, або 18 тис. грн — 31 тис. грн (нижча ціна вказана зі знижкою), цей бренд також люблять Хейлі Бібер та Зендея, Cardi B. Образ доповнений сумкою Birkin від Hermès, ціна якої стартує від 26 231 євро — це 1 млн 81 тисяча 458 грн.

Сукня Mugler та сумка Birkin від Hermès

На іншій світлині дівчина красується в сукні Magda Butrym в горошок, на платформі одягу класу люкс Mytheresa така зараз коштує 888 євро (36 616 грн), а без знижки її можна було купити за 1269 євро (52 326 грн). В руках — традиційна сумка Birkin від Hermès, проте вже інша, помаранчева, за 16 900 євро (696 тис. 897 грн), без знижки такий аксесуар обійдеться у 18 600 євро (767 тис. 120 грн).

Ще одна сумка Birkin, ціна - 16 900 євро

У грудні 2023 року Дарина зняла Reels з австрійського Відня, де прогулювалася різдвяним святковим містом у куртці Dior за 4980 євро (205 тис. 390 грн) та шапці-біні з помпоном від того ж бренду за 27 тис. 188 грн.

Тотал-лук від Dior, де куртка коштує 5 тисяч доларів

15 травня минулого року Дарина виставила світлину з відпочинку, де сидить за столиком з келихом в руці, а найбільше місця на кріслі займає жовта сумка Birkin від Hermès за 29 385 євро (1 млн 211 тис. 290 грн).

Сумка Birkin від Hermès за 29 тисяч євро

Окрім брендів, Дарина Данилова має гарний смак щодо місць для відпустки та подорожей. З Італії та Лазурового узбережжя до приватних пляжів Дубая та гірських курортів Буковелю, вона обирає лише найкраще. Не заважає такому способу життя повномасштабна війна Росії проти України. Іноді таймінг розваг збігається ще з ранніми етапами наступу росіян, коли більшість українців не могла собі дозволити відпочинок навіть в межах країни. Так, у червні 2022-го вона публікувала фото з Італії та Лазурового узбережжя. А це, на хвилинку, лише четвертий місяць повномасштабного вторгнення.

Відпочинок у Венеції та на Лазуровому узбережжі. Червень 2022

Далі ми можемо оцінити її смак вже до готелів — це п'ятизірковий красень Jumeirah Al Qasr з приватним пляжем в Дубаї, де ціна за номер стартує від 29 875 грн/доба, а "королівський люкс" потягне на 347 тис. грн/доба. У цьому готелі Дарина зупинялася у квітні-травні 2023 року. До речі, сукня з вирізом-серденьком нагадує відомий український бренд Frolov (сукні цього бренду полюбляють Бейонсе та Дженіфер Лопес).

Готель Jumeirah Al Qasr в Дубаї, де максимальна вартість кімнати за добу сягає понад 300 тисяч гривень

В описі зазначається, що до послуг гостей номери з мебльованим балконом і рибний ресторан над водами Перської затоки. У кожному номері є окремі вбиральні, антикварні меблі та тропічний душ. Гостям, що відпочивають на приватному піщаному пляжі готелю Jumeirah Al Qasr, безкоштовно пропонують свіжі фрукти та прохолодні рушники.

У червні 2022 року Дарина обрала готель Radisson Blue у місті Спліт, Хорватія, а у серпні надала перевагу улюбленому Лазуровому узбережжю, Сен-жан-кап-ферра. До слова, після початку повномасштабного вторгнення Росії Дарина нічого не публікувала у своєму акаунті та зберігала, так би мовити, інформаційну тишу.

Готель Radisson Blue у місті Спліт, Хорватія

Відпочивати вона їздить не сама, приміром, Новий рік-2024 вона зустрічала сім‘єю в 5-зірковому готелі HAY boutique hotel&spa в Буковелі разом з зірковою подругою Анною Алхім. Зараз не Новий рік і ціна номера може бути дещо дешевшою, це — мінімум 12 тис. грн за добу для двох.

Відпочинок у Буковелі разом з блогеркою Анною Алхім, готель HAY boutique hotel&sp

А ось у жовтні 2023 року до дня народження публікувала контент з Лазурового узбережжя — зокрема з готелю Eden Residence Cap d’Ail.

Впливова сімейка. Хто є хто

Свекор Дарини, Віталій Вікторович Криворучко, працював першим заступником начальника управління Служби Безпеки України у Дніпропетровській області. 10 березня 2014 був люстрований, на посаді перебував з 6 вересня 2011 року. Також на сайті YouControl можна побачити е-декларацію за 2018 рік (тип — "декларація після звільнення") та дані щодо численних земельних ділянок родини:

  • будинок у Дніпрі площею 1004,2 м2, яким він володіє 50 на 50 з дружиною Наталією. Дата набуття права 29 травня 2014 року.
  • квартира у курортному селищі Курпати під Ялтою (куплена ще у 2009);
  • та три ділянки дружини у Дніпрі, одна у Новоолександрівці та її квартира у Києві (площа 141,2 м2).

*дані актуальні на 2019 рік, за цей час дещо могло змінитися.

Віталій Криворучко

Чоловік Дарини, обличчя якого видно у соцмережах дівчини, це, найбільш ймовірно, Антон Криворучко, про нього є згадка з дніпровських місцевих медіа, він також був дотичний до локальної структури СБУ вже після звільнення звідти батька та очолював один з відділів (приміром, у 2019-му доклався до будівництва каплиці на території СБУ, тому швидше за все там працював на той час). Висновок, що це саме він, можна зробити висновок із судових документів на YouControl:

  • подав позов проти кількох ЗМІ, аби ті видалили вище згадану новину "батько-син",
  • потім, у 2020-му через ОАСК позивався (потім відкликав позов) проти СБУ, просив поновити себе "на попередній посаді начальника відділу Управління Служби Безпеки України у Дніпропетровській області відповідно до Наказу № 399-ос від від 27.03.2020 року". Тобто, можемо припустити, що він очолював якийсь відділ у Дніпропетровській обл.
  • Останній такий позов про "визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на роботі" розглядався 11 серпня 2021 року.
Судові справи Антона Віталійовича Криворучка
Судові справи Антона Віталійовича Криворучка
Судові справи Антона Віталійовича Криворучка

Останніми роками Антон пішов вгору кар'єрними сходами та працює в СБУ у Києві, у квітні 2023 року він їздив у відрядження в Німеччину у складі української делегації.

Антон Криворучко. Фото: Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства
Антон Криворучко у Німеччині. Фото: Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства

Ну і, нарешті, трошки про сімейний бізнес самої Дарини. Вона є блогеркою-тисячницею та, судячи з соцмереж, долучена до сімейного бізнесу, а саме Instagram-магазину люксової декоративної та професійної доглядової косметики m.d.shop_essentials, який ще має свої корнери в Cascade Plaza (Дніпро) та ТЦ Respublika (Київ).

У колах "Вибране" цього магазинчика в Instagram згадується ФОП Данилова Вікторія Едуардівна, чий КВЕД відповідає продажу косметики, а номер телефону збігається з розділом "Контакти". Вікторія Данилова — це мати Дарини, як можна зрозуміти із соцмереж, при цьому Дарина також займається пошуком асортименту засобів для продажу, як написано в сторіз: "Находить і привозить". Також Дарина рекламує асортимент, різні скраби, люксову декоративну косметику. Ще вказаний однойменний ТОВ, але його в реєстрі не існує.

Проте Дарина також там працює
Та вказує у шапці профілю
ФОП співпадає з ініціалами матері Дарини
На YouControl все також є
Сама Дарина запостила світлину матері на сторінці
Її ініціали такі ж, як у ФОПа - шапка профіля
Теги за темою
СБУ
Джерело матеріала
loader
loader