Війська РФ вдарили з авіації по підприємству в Кураховому, 9 поранених
Війська РФ вдарили з авіації по підприємству в Кураховому, 9 поранених

Війська РФ вдарили з авіації по підприємству в Кураховому, 9 поранених

Російські загарбники у четвер, 22 лютого, завдали авіаудару по Кураховому Донецької області. На місто, зокрема місцеве підприємство, росіяни скинули КАБ-250. Дев'ятеро людей отримали поранення, повідомляє Донецька облпрокуратура.

- 22 лютого, о 10.10, ворог обстріляв м. Курахове з використанням КАБ-250. Від авіаудару по території підприємства отримали поранення дев'ять співробітників – двоє з них – жінки та сім чоловіків віком від 31 до 54 років. Усіх постраждалих доправили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. У поранених діагностовано закриті черепно-мозкові травми, забиті місця та струс головного мозку, - розповіли правоохоронці.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування з кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни. Правоохоронці документують докази злочинів російських військових.

  • 22 лютого російські війська також обстріляли ТЕС, розташовану на прифронтовій території. Поранено шістьох енергетиків.
  • Також у четвер війська РФ атакували і Херсонську область. Під час удару по селу Львів у Бериславському районі загинув 59-річний чоловік.
  • Напередодні, 21 лютого, Росія обстріляла місто Курахове Покровського району Донецької області з "Градів ", одна людина загинула та ще одна поранена.
Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader