Прем'єр Данії приїхала до Львова
Прем'єр Данії приїхала до Львова

Прем'єр Данії приїхала до Львова

Прем'єр-міністр Королівства Данія Метте Фредеріксен прибула з візитом до Львова. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський в Telegram.

Зокрема, у Львові на Марсовому полі Личаківського кладовища Зеленський разом із Фредеріксен вшанували пам’ять захисників, полеглих під час українсько-російської війни, та поклали квіти до могил українських воїнів.

"Ми ніколи не забудемо героїв, які захищали нашу незалежність, свободу та майбутнє. Вічна слава всім, хто віддав своє життя за Україну!" - наголосив президент.

Зеленський і Фредеріксен також ушанували пам’ять невідомого воїна Збройних Сил України, який загинув у 2022 році та був похований у Львові.

На сайті президента Укарїни сказано, що Личаківське військове кладовище є територією військових поховань у Львові. На Марсовому полі кладовища з квітня 2022 року ховають військовослужбовців, які загинули під час російсько-української війни.

Допомога Україні від Данії: останні новини

Як повідомляв УНІАН, на базі Скрюдструп в Данії відбуваються навчання українських пілотів та техніківна багатоцільових винищувачах F-16. Отримати перші шість винищувачів Україна може не раніше другого кварталу цього року.

Нещодавно стало відомо, що Данія ухвалила рішенняпередати українській армії всю свою артиллерію. 

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader