У Києві з’явилося нове інклюзивне укриття: як воно виглядає
У Києві з’явилося нове інклюзивне укриття: як воно виглядає

У Києві з’явилося нове інклюзивне укриття: як воно виглядає

Фінансову підтримку надавало посольство Великобританії

У суботу, 24 лютого, у Солом’янському районі Києва презентували інклюзивне укриття для. Приміщення обладнане всім необхідним для комфортного перебування людей з інвалідністю.

Ініціатором проекту виступила громадська організація Fight For Right, яка підтримує людей з інвалідністю. Про це розповіли журналісти "Вечірнього Києва".

Так, інклюзивне укриття обладнали у будинку, розташованому на вулиці Борщагівській, 173/187. Тут є доступна вбиральня, тактильні смуги, які до неї спрямовують, поручні, підсвічування (на випадок, якщо немає електрики), мнемосхема та інформаційні таблички.

Все це є важливими елементами для комфортного перебування у сховищі маломобільних груп населення.

Представники громадської організації Fight For Right зазначили, що цей проект не є на 100% ідеальним, проте дане укриття показує, що зробити простір комфортним та доступним для всіх – це реально.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Києві покарали охоронця, який не впустив дітей у укриття через собаку. Дітям, під час повітряної тривоги, довелося бігти в інше укриття і вони мало не загинули під уламками російського "Кинджала", який був збитий буквально над їхніми головами.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader