Бригада, яка два роки обороняла Авдіївку, пішла на ротацію
Бригада, яка два роки обороняла Авдіївку, пішла на ротацію

Бригада, яка два роки обороняла Авдіївку, пішла на ротацію

110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка, яка два роки обороняла Авдіївку, йде на ротацію.

Про це повідомляється на офіційній сторінці 110-ї ОМБр у соціальній мережі Facebook. "Ми виходимо на відпочинок. Виходимо з високо піднятою головою. За два роки протистояння нарешті ротація", - йдеться у дописі.

Військові зазначили, що будуть набиратися сил, щоб знову бити загарбницькі війська. "Підрозділам що нас змінили бажаємо витримки та якомога більше знищити "орків". Величезна подяка Авдіївській, Мирноградській, Покровській військово-цивільним адміністраціям та керівництву Авдіївського коксохімічного заводу. Без вашого сприяння нам би було набагато важче стримувати навалу московитської орди", - додали у бригаді.

Вихід українських військ з Авдіївки: що відомо

17 лютого, після тривалих боїв українських сил з російськими загарбниками, Головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський оголосив про вихід військ Авдіївки.

Тієї ж ночі Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив, що українські війська вже вийшли з міста та зайняли оборону.

Відомо, що перед відходом до полону окупантів потрапили українські солдати. Шістьох військових загарбники розстріляли, попри обіцянки евакуювати їхдля обміну.

Джерело матеріала
loader
loader