QR-квитки в один дотик та мапа вбиралень: "Київ цифровий" отримав оновлення
QR-квитки в один дотик та мапа вбиралень: "Київ цифровий" отримав оновлення

QR-квитки в один дотик та мапа вбиралень: "Київ цифровий" отримав оновлення

Додаток став ще зручнішим і доступнішим

У столичному цифровому сервісі-додатку "Київ Цифровий" вийшло велике оновлення. Розробники вдосконалили створення QR-квитків для проїзду, завантажили мапу міських вбиралень та додали ще один спосіб авторизації.

Оновлений застосунок вже доступний для завантаження в App Store та Google Play. Докладніше про оновлення розповіли у прес-службі КМДА.

Так, у новій версії "Київ Цифрової" більше не доведеться відкривати транспортну картку у додатку, щоб створити QR-квиток. Тепер усі користувачі можуть підключити швидкий доступ і створювати квитки одним дотиком прямо на головному екрані.

Поряд з цим, вхід у додаток став ще безпечнішим — тут з’явився ще один спосіб авторизації. Крім отримання SMS ви зможете вибрати опцію телефонного дзвінка.

Також розробники розмежували розділи "Проїзні" та "Поїздки". Це має спростити поповнення транспортної картки та зробити використання програми ще зручнішим.

Крім цього, в оновленій версії програми користувачі отримають доступ до карти міських туалетів, яка працюватиме в офлайн-режимі.

Оновлений додаток "Київ цифровий" вже доступний до скачування в App Store та Google Play.

Оновлення вже доступне для завантаження

Як підключити швидкий доступ і створювати QR-квитки квитки в один дотик:

1. Виберіть транспортну картку.

2. Натисніть на позначку "шестірки" і перейдіть в налаштування карти.

3. Увімкніть "Створення QR-квитків" у розділі "Швидкий доступ".

А далі — натискайте "Створити QR-квиток" відразу на головному екрані.

Якщо захочете змінити транспортну карту, з якою створюєте QR-квитки, просто підключіть швидкий доступ заново в її налаштуваннях.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що столичний додаток "Київ Цифрової" раптово дав збій. Користувачі не могли придбати проїзний білет або поповнити картку поїздок.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader