Неймовірно смачна та швидка закуска: "Мастер Шеф" Глінська показала рецепт маринованих кабачків
Неймовірно смачна та швидка закуска: "Мастер Шеф" Глінська показала рецепт маринованих кабачків

Неймовірно смачна та швидка закуска: "Мастер Шеф" Глінська показала рецепт маринованих кабачків

Цього разу зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати смачні та хрусткі мариновані кабачки з кетчупом.

Для цього рецепту зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти (у розрахунку на 1 кг кабачків або цукіні):

  • окріп - 750 мл
  • сіль - 40 г
  • цукор - 80 г
  • кетчуп лагідний - 50 г
  • кетчуп чилі - 50 г
  • кріп - невеликий пучок
  • лавровий лист - 4 шт.
  • чорний перець горошком - 15 шт.
  • часник - 5 зуб.

Готуються мариновані кабачки дуже просто та швидко. Спершу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська миє кабачки та нарізає їх кружечками завтовшки приблизно 1,5 см. Пучок кропу розрізаємо навпіл, а часник нарізаємо слайсами.

Для приготування нам знадобляться дві банки обʼємом 2 л. На дно банок викладаємо порівну кріп, часник, перець горошком, лавровий лист і кільця кабачків.

Щоб приготувати маринад для кабачків, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська додає до окропу сіль і цукор та розмішує до їх розчинення, потім додає два види кетчупу, оцет і знову все перемішує.

Заливаємо кабачки в банках гарячим маринадом. Зручніше поставити банки в мисочки, аби раптом маринад не розлився. Лишаємо маринуватися – достатньо буде лише дві години за кімнатної температури.

Готові мариновані кабачки ставимо в холодильник. "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська радить зберігати такі кабачки протягом 1-2 тижнів.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader