Прекрасно відпрацьована операція, – ГУР про удар по скупченню російських сил в Оленівці
Прекрасно відпрацьована операція, – ГУР про удар по скупченню російських сил в Оленівці

Прекрасно відпрацьована операція, – ГУР про удар по скупченню російських сил в Оленівці

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов зазначив, що удар по росіянах в Оленівці була плановою роботою українських сил безпеки і оборони. І анонсував подібні атаки в майбутньому.

Юсов розповів про атаку росіян в Оленівці

Представник ГУР наголосив, що це не перший подібний удар і проанонсував, що подібні операції будуть продовжувати у майбутньому.

На запитання, звідки розвідка отримує дані про скупчення російських сил на тимчасово окупованій території або про заплановані шикування сил Росії, Юсов каже що це комбінована інформація.

Це завжди комбінована історія. Інформацію отримують з кількох джерел, щоб переконатися, що вона справді відповідає дійсності,
– зазначив він.

Зрештою представник ГУР МО назвав операцію Сил оборони "прекрасно відпрацьованою".

ЗСУ вдарили по скупченню росіян в Оленівці

  • Речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов розповів, що Збройні Сили України вдарили по скупченню окупантіву тимчасово окупованій Оленівці Донецької області. За його словами, Україна вдарила нашими реактивними системами залпового вогню.
  • За попередніми даними, втрати ворога внаслідок удару 19 загиблих російських окупантів, зокрема, заступник командира російського військового підрозділу. Також внаслідок удару було 12 поранених загарбників. Серед них – командир цього підрозділу.
  • Крім того, у Генштабі ЗСУ 29 лютого розповіли, що за попередню добу ворог втратив ще 1 150 одиницьособового складу. Таким чином загальна кількість втрат сягнула 413 760 осіб.
  • Водночас наші захисники знищили 23 танки росіян, 44 бойових броньованих машин, 41 артилерійську систему. Також військові нівелювали 2 системи протиповітряної оборони ворога.
  • У Генштабі також додали, що протягом минулої доби відбулося 99 бойових зіткнень по всій лінії фронту. Так, ворог завдав 10 ракетних та 105 авіаційних ударів, здійснив 163 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.
Теги за темою
Новини України Новини політики
Джерело матеріала
loader
loader