/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F0c332c94b23e39b902324e67dc4eb36e.jpg)
Для ідеальної пропорції: що додати до фаршу, щоб пельмені були неймовірними
Такий фарш буде і смачним, і соковитим
Ми розповідали про тонкощі приготування смачних пельменів. Велика частка смаку страви залежить від начинки. Розповідаємо, як приготувати її особливо смачно.
Секрет у додаванні невеликої кількості води і правильній підготовці. І, звісно, фарш потрібно робити самотужки — так ви будете впевнені у його якості. Як приготувати ідеальний фарш для пельменів, розповіли на ProstoWay.
Інгредієнти:
- 500 г яловичини
- 500 г свинини
- 3 великі цибулини
- 4 зубчики часнику
- 150 мл чистої води
- cіль та перець до смаку
Спосіб приготування:
- Нарізаємо м'ясо на шматки. Очищаємо цибулю і ріжемо її, очищаємо часник.
- Пропускаємо через м'ясорубку всі інгредієнти по черзі. Перемелюємо їх разом.
- До фаршу додаємо сіль і перець. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану. Вливаємо воду і знову вимішуємо. Відставляємо фарш на 10-15 хвилин, щоб він увібрав воду.
Фарш повинен бути ідеальним за текстурою: занадто рідкий позбавить пельмені смаку, а густий не буде соковитим. Цей фарш повинен постояти, і після цього його можна сміливо використовувати для приготування пельменів. До речі, підійде він і для лінивої варіації цієї страви.

