З "худим" гаманцем у супермаркеті робити нічого: як змінилися ціни на популярні консерви
З "худим" гаманцем у супермаркеті робити нічого: як змінилися ціни на популярні консерви

З "худим" гаманцем у супермаркеті робити нічого: як змінилися ціни на популярні консерви

У великих торгових мережах змінилися ціни на популярні консерви – сардини, шпроти та кабачкову ікру. Скільки коштуватимуть продукти на початку весни, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

З приходом весни у супермаркетах змінилися ціни на деякі популярні консерви. Так, сардини та кабачкова ікра обійдуться українцям дорожче, ніж минулого місяця, а шпроти стали значно доступнішими.

Консерви у супермаркеті / фото: відкриті джерела
Консерви у супермаркеті / фото: відкриті джерела

Середня вартість сардин збільшилася з 63,83 до 65,43 гривні за 230 грамів. У мережі супермаркетів Auchan продукт найдешевший – 63,80 гривні, а найвищий цінник у Metro – 67,50 гривні.

Ціни на сардини. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардини. Фото: скрін Мінфін

Шпроти "Аквамарин" в маслі коштуватимуть у середньому 66,85 гривні за 150 грамів. Для порівняння, минулого місяця продукт продавався із середнім цінником 72,73 гривні, тобто майже на 6 гривень дорожче.

Ціни на шпроти. Фото: скрін Мінфін
Ціни на шпроти. Фото: скрін Мінфін

Середній цінник на кабачкову ікру зріс із 66,39 до 71,99 гривні за 440 грамів. Ікра кабачкова "Верес" подорожчала з 63,79 до 64,40 гривні за 500 грамів. Ціни на продукт варіюються від 61,80 до 65,90 грн залежно від торгової мережі.

Ціни на кабачкову ікру. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кабачкову ікру. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ситний сніданок забезпечений: супермаркети порадували цінниками на рис, олію та свинину.

Теги за темою
продукти
Джерело матеріала
loader
loader