Джошуа – Нганну: онлайн-трансляція бою
Джошуа – Нганну: онлайн-трансляція бою

Джошуа – Нганну: онлайн-трансляція бою

Джошуа – Нганну: онлайн-трансляція бою

Боксери зустрінуться в Ер-Ріяді.

У ніч на 9 березня в Саудівській Аравії відбудеться вечір боксу, в головній події якого колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) вийде на ринг проти ексчемпіона UFC Френсіса Нганну.

Ентоні Джошуа – Френсіс Нганну: прогноз букмекерів

Яскраве промо бою Джошуа - Нганну .

Ентоні Джошуа 23 грудня минулого року у своєму останньому поєдинку здобув дострокову перемогу над шведом Отто Валліном, який відмовився продовжувати бій після п'ятого раунду. Британець записав собі в актив 27-у перемогу (24-у – нокаутом) за трьох поразок.

Для Ентоні це була третя поспіль перемога після двох поразок від Олександра Усика, за підсумками яких він втратив усі свої титули.

Нганну у жовтні минулого року дебютував у боксі, коли вийшов на ринг у Саудівській Аравії проти чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. Боєць змішаних єдиноборств став сенсацією, оскільки на рівних протистояв британцю і відправив його до нокдауну, але судді віддали перемогу Ф'юрі.

Зазначимо, що перед поєдинком Джошуа — Нганну відбудеться титульний бій між відомими боксерами Чжаном Чжилеєм та Джозефом Паркером. Також у рамках шоу проведе свій поєдинок українець Андрій Новицький проти американця Хуана Торреса.

Ентоні Джошуа – Френсіс Нганну

Онлайн-трансляція бою

Орієнтовний початок – 00:30

Джерело матеріала
loader
loader