Атака Росії на Одесу не пов’язана з візитом Зеленського – ОК Південь
Атака Росії на Одесу не пов’язана з візитом Зеленського – ОК Південь

Атака Росії на Одесу не пов’язана з візитом Зеленського – ОК Південь

Російська атака по Одесі не пов’язана з візитом президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса.

Візит Зеленського і Міцотакіса в Одесу

Керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Оперативного командування Південь України Наталія Гуменюк заявила в коментарі Радіо Свобода, що Росія завдала удару по одній з будівель припортової інфраструктури балістичною зброєю.

– Відбувається те, що Росія – терорист. Очевидно, вона продовжує атаки на припортову інфраструктуру. Але це не пов’язано з конкретним візитом. Це пов’язано з терором, який ворог досить методично проводить, – переконана речниця ОК Південь.

Атака по Одесі 6 березня

Внаслідок атаки Росії по Одесі балістичним озброєнням загинуло п’ятеро людей, повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук. Президент Володимир Зеленський заявив, що є як загиблі, так і постраждалі.

Зараз дивляться

Журналісти грецького видання Protothema вважають, що метою російської атаки по Одесі був кортеж Зеленського. Пізніше президент України заявив, що бачив ракетний удар окупантів по Одесі.

Очільник Європейської ради Шарль Мішель обурився ракетному удару Росії по Одесі, коли там перебували президент України і прем’єр-міністр Греції. За його словами, це гідне осуду і навіть більш ницо, ніж Кремль чинить зазвичай.

Теги за темою
Володимир Зеленський Одеса Вибух
Джерело матеріала
loader
loader