Українська головоломка Puzzles for Clef вийшла в Steam
Українська головоломка Puzzles for Clef вийшла в Steam

Українська головоломка Puzzles for Clef вийшла в Steam

Мальовнича гра призначена для якісного відпочинку.

Гра-головоломка Puzzles for Clef від київської студії Weasel Token вийшла на платформі Steam. Це пригодницька гра про кроленя Клеф, яка отримала лист від своєї сестри, та вирушає на острів, де жили предки, для пошуку скарбів. Про це повідомила розробниця Анастасія Кузнєцова, яка створила візуальну складову гри, у соцмережі Х.

«Weasel Token це інді-дует з Києва і я та половинка, яка малює наші світи. Ми почали свій шлях ще у 2016 і основна наша ціль — створювати атмосферні 2D світи з захопливими пригодами й затишними історіями», — зазначила вона.

За її словами, ідея гри з’явилася під час пандемії COVID-19 — розробники хотіли зробите миле і затишне місце, де гравці зможуть «хоч ненадовго відволіктись від сумної реальності». З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну її актуальність посилилася.

Перебуваючи на таємничому острові, головна героїня, кроленя Клеф, може неквапливо відвідувати мальовничі локації: від тихого бамбукового лісу до розкішного повітряного палацу, розшукувати скарби та розгадувати секрети. У грі реалізували десятки головоломок, часом достатньо складних. Клеф може зупинятися на відпочинок, щоб відволіктись, у будь-який момент.

Puzzles for Clef має англійську та українську локалізації. До 20 березня у Steam пропонується зі знижкою у 10% за 292 грн. Згодом гра стане доступною для портативних консолей Nintendo Switch.

Фото: гра Puzzles for Clef / Steam

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader