У роботі сайту Ukr.net стався збій
У роботі сайту Ukr.net стався збій

У роботі сайту Ukr.net стався збій

Користувачі не мають доступу до інформаційних та поштового сервісів.

Сайт та сервіс електронної пошти Ukr.net на даний час не працюють. Станом на ранок четверга, 7 березня, всі сервіси Ukr.net виявилися недоступні.

Станом на 10:00 у користувачів немає доступу до пошти Ukr.net, сервісу погоди Sinoptik та інших ресурсів.

На сторінці компанії у фейсбуці поки немає інформації про збій.

Зазначимо, Ukr.net — український веб-портал, один із найпопулярніших агрегаторів новин у нашій країні. Також надає користувачам поштовий сервіс.

Відомо, що у 2019 році також був збій у роботі Ukr.net. Про це тоді повідомив головний редактор видання Internet.ua Дмитро Сізов. За його інформацією, збій стався через те, що дата-центр компанії був повністю знеструмлений.

Фото: умовне / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader