Найдорожче – сім’я: Зеленський розповів подробиці життя дітей і дружини
Найдорожче – сім’я: Зеленський розповів подробиці життя дітей і дружини

Найдорожче – сім’я: Зеленський розповів подробиці життя дітей і дружини

Президент України Володимир Зеленський розповів про своє сімейне життя в новому інтерв’ю. Лідер країни торкнуся важливих для нього тем – про дружину і дітей.

Зеленський розповів про дружину і дітей

Так, в інтерв’ю для програми Cinque minuti глава держави розповів про комбіновану систему навчання в Україні своїх дітей. Донька Олександра та син Кирило навчаються як в онлайн-форматі, так і офлайн.

Зеленський додав, що найдорожче для нього та дружини – це сім’я. Він також вірить, що діти обіймають свого батька міцно через любов, а не через те, що вони рідко бачаться.

Зараз дивляться

Що стосується Олени Зеленської, то глава України бачиться зі своєю дружиною частіше. Перша леді приходить в офіс, де займається своїми проєктами гуманітарного спрямування.

– Дружину бачу частіше, вона допомагає мені і в неї є свої гуманітарні проєкти. Вона приходить до нас в офіс і працює тут. Мої діти і сім’я перебувають у таких самих умовах, як і всі діти в Україні. Ми ні на що не скаржимося, – поділився своїми думками Зеленський.

Нещодавно й сама Олена . Перша леді заявила, що з дітьми її чоловік бачиться приблизно раз на тиждень. Через графіки, які не сходяться, Олена та Володимир не дуже часто бачаться.

Фото:

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader