Один з найстаровинніших пабів Уельсу – The Lamb – закрився ще у 2023 році. На цьому його історія могла б завершитися. Однак Владислава вирішила врятувати заклад й подарувати йому друге життя. Вже 1 березня паб знову зустрів відвідувачів й відсвяткував 160 років.
Як Владислава врятувала паб
Владислава розповіла, що їй подобається у Ньюпорті. Місто має величезний потенціал. Окрім того, там мешкають дуже приязні та щирі люди.
Але центр Ньюпорта виглядає занедбаним, я хотіла б це змінити, тут багато людей, які важко працюють, і їм потрібно мати місце, куди вони можуть прийти і де їх гарно обслужать,
– розповіла Владислава.
Однак броварня Tiny Rebel вирішила закрити The Lamb. Це рішення аргументували тим, що кількість відвідувачів зменшилася, а ціни – лише зросли. В асортименті пабу були особливі крафтові елі, лагери, сидри та інші спиртні напої з Уельсу й решти Великої Британії. Владислава вирішила врятувати паб. Вона зауважила, що тепер там також будуть українські напої.
"У мене є пляшка шампанського з Бахмута, де був завод з виробництва ігристого вина, цього ігристого вина більше немає, принаймні поки що", – зауважила Владислава.
Врятувати паб їй допомогли друзі. Вони зібрали понад 25 000 фунтів стерлінгів (понад 34 000 доларів) на реконструкцію будівлі.