Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» розлучається з дружиною-акторкою
Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» розлучається з дружиною-акторкою

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» розлучається з дружиною-акторкою

Українські актори Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов розлучаються після двох років шлюбу. Про розставання пара повідомила в Instagram, опублікувавши спільну заяву. Причини розриву не назвали.

Актори поділилися, що за 10 років (з моменту знайомства) вони дійсно стали одним цілим. Однак тепер їхні шляхи розходяться.

«Я люблю тебе. Я кохаю. Як ти сьогодні? Що ти відчуваєш? Знаючи нашу історію, ви б назвали нас акторським подружжям, які спочатку сварилися, потім проводили репетиції важливих професійних сцен на кухні, грали, сміялись, а потім завжди були разом… були? Так! Ми стали пазлами за 10 років, які доповнювали картинки одне одного, мали цілісність, мету, інтерес. Тепер пазлів стане двоє. Дві картини. Дві нові історії», – підписали актори фото, на якому біжать мостом кожен окремо.

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» розлучається з дружиною-акторкою фото 1

Цимбалару та Бакланов знайомі зі студентських часів та навчалися разом на одному курсі університету. Актори розповідали, що довго не могли порозумітися і їх дратувало, що педагоги часто ставили їх у пару. Закохані розписалися в одному із РАГСів у Києві у вересні 2021 року і того ж дня повінчалися у церкві. Дітей у пари не було.

Анастасії Цимбалару 31 рік. Вона відома за серіалами «Ворожка», «Жіночий лікар» та «Папік». Анастасія молодша за екскоханого на два роки.

Українські глядачі знають 29-річного Григорія Бакланова завдяки ролям у проєктах: «Спіймати Кайдаша», «Ніщо не трапляється двічі» та «Сага».

До слова, лідер гурту «Без обмежень» розлучився з дружиною після 15 років у шлюбі.

Як відомо, українці менше одружувалися та частіше розлучалися у 2023 році. Так, Київ зараз лідирує не лише за кількістю розписів, а й за кількістю розірвань шлюбу.

Джерело матеріала
loader
loader