Нема чого голосувати бюлетенями, давайте голосувати калібром, – Сибірський батальйон до росіян
Нема чого голосувати бюлетенями, давайте голосувати калібром, – Сибірський батальйон до росіян

Нема чого голосувати бюлетенями, давайте голосувати калібром, – Сибірський батальйон до росіян

Так, бійці Сибірського батальйоні звернулися до своїх співгромадян з закликом ігнорувати "вибори". Відповідне відео опублікували вранці 12 березня.

"Реально змінити життя на краще можна лише зі зброєю в руках"

Бюлетені та виборчі дільниці в даному випадку – фікція. Реально змінити життя на краще можна лише зі зброєю в руках. Кожен, хто не сприймає злиденне життя в тиранії, повинен зробити правильний вибір,
– наголосив Сибірський батальйон.

Один з добровольців наголосив, що нема чого голосувати бюлетенями, краще голосувати калібром. Також воїн закликав росіян долучатися до Сибірського батальойону.

Звернення російських добровольців до росіян: дивіться відео

Коротко, що цьому передувало

  • Близько 8 години ранку Сибірський батальйон опублікував відео. Російські добровольці заявили, що нарешті вони вдома.
  • "Як і обіцяли, на нашу російську землю ми несемо свободу та справедливість. Раніше ми говорили, що повалити злочинний диктаторський режим у Росії мирно не вдасться. Його можна усунути лише зі зброєю в руках. Цієї ночі ми розпочали виконання обіцянки. Ідуть запеклі бої на території Росії", – заявили в Сибірському батальйоні.
  • Також закликали долучатися до Сибірського батальйону та всіх визвольних сил.
  • Відеозвернення опублікував і легіон "Свобода Росії". Добровольці перетнули кордон на танках. Наголосили, що росіяни житимуть вільно.
  • "Ми приходимо не для того, щоб вбити, стерти, знищити чи наказати. Ми йдемо, щоб звільнити вас від злиднів, бідності й страху. Звільнити від диктатури терористичної організації, яка захопила владу. Дати вашим дітям нормальне та цивілізоване майбутнє", – підкреслили в легіоні.
  • Також ЗМІ пишуть, що до прориву кордону долучилися й бійці РДК.
  • У коментарі 24 Каналу Андрій Юсов зазначив, що бойові дії на території країни-агресора – ймовірна спецоперація російських добровольчих батальйонів. Також представник ГУР зауважив, що йдеться про самостійні підрозділи, які складаються з росіян. Вони можуть діяти саме так, як забажають, адже перебувають у себе вдома.
Теги за темою
Росія
Джерело матеріала
loader
loader