У додатку "Київ цифровий" з’явилися корисні доповнення: що варто знати
У додатку "Київ цифровий" з’явилися корисні доповнення: що варто знати

У додатку "Київ цифровий" з’явилися корисні доповнення: що варто знати

Актуальна інформація для мешканців та гостей столиці

З сьогоднішнього дня активні користувачі програми "Київ цифровий" бачитимуть станції фунікулера, зможуть дізнаватися про розклад його роботи та вартість проїзду. Окрім цього у додатку з’явилася ще одна дуже зручна опція – пасажири зможуть побачити в режимі онлайн відкриті та закриті входи до станцій метро.

Тепер користувачі зможуть заздалегідь планувати свій маршрут і добиратися до зазначенного місця комфортніше. Більше про масштабне оновлення програми розповіли на сторінці "Київ цифровий" у соцмережах.

Так, у додаток "Київ цифровий" після оновлення було додано столичний фунікулер до розділу "Рух транспорту". Тепер користувачі бачитимуть на карті станції фунікулера, зможуть дізнаватися про розклад його роботи та вартість проїзду.

Крім цього, у додатку можна тепер без проблем знаходити на карті відкриті та закриті входи та виходи для всіх станцій метро. Цікаво, що відкриті станції відмічені номерами, а закриті сірими знаками.

Також наголошується, що у "Києві цифровому" можна з легкістю дізнатися про те, де в метро розміщено ліфти для маломобільних груп населення.

На даний момент спеціальні ліфти є на наступних станціях київського метрополітену:

  • Голосіївська
  • Васильківська
  • Виставковий центр
  • Іподром
  • Теремки
  • Червоний хутір
  • Святошин.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві відновлять роботу другого виходу зі станції "Хрещатик". Однак один із виходів зі станції все ж таки поки залишиться закритим для пасажирів. Йдеться про вихід на вулицю Архітектора Городецького.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader