Перед заключною гонкою сезону: визначився переможець Кубка світу з біатлону-2023/24
Перед заключною гонкою сезону: визначився переможець Кубка світу з біатлону-2023/24

Перед заключною гонкою сезону: визначився переможець Кубка світу з біатлону-2023/24

Йоганнес Бьо уп'яте в кар'єрі завоював Великий кришталевий глобус.

Норвежець Йоганнес Бьо здобув перемогу в загальному заліку Кубка світу з біатлону-2023/24.

30-річний норвезький біатлоніст став недосяжним для своїх суперників після гонки переслідування на останньому етапі сезону в канадському Кенморі.

Йоганнес став переможцем персьюту і збільшив відрив від свого брата Тарьєя Бьо до 137 очок. Тепер навіть якщо Тарьєй виграє заключну гонку сезону – масстарт у Кенморі, то зможе набрати лише 90 балів і все одно не наздожене лідера загального заліку.

Для Йоганнеса це п'ятий Великий кришталевий глобус у кар'єрі. Раніше він вигравав головний трофей сезону у 2019, 2020, 2021 та 2023 роках.

Поточний сезон Кубка світу з біатлону завершиться в неділю, 17 березня. Цього дня на етапі в Кенморі відбудуться масстарти. Жінки вийдуть на старт о 19:10, а чоловіки – о 23:20 за київським часом.

Зазначимо, що боротьбі за жіночий Великий кришталевий глобус триває. Перед останньою гонкою італійка Ліза Віттоцці на 61 очко випереджає норвежку Інгрід-Ландмарк Тандреволд.

Де дивитися гонки Кубка світу з біатлону

На території України всі гонки Кубка світу з біатлону будуть транслюватися на сайті Суспільне Спорт, а також на місцевих телеканалах Суспільного мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Полтава тощо).

Подивитись гонки також можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ на каналі Суспільне Київ. А за промокодом TSNUA отримуйте преміальний доступ до платформи кіно та телебачення на 7 днів.

Біатлон: результати жіночої гонки переслідування на останньому етапі Кубка світу в Кенморі

Підручний – у топ-10: результати чоловічого спринту на заключному етапі Кубка світу з біатлону

Кубок світу з біатлону: результати жіночого спринту на етапі в Кенморі

Джерело матеріала
loader
loader