Весняні канікули для школярів Києва розпочнуться 25 березня
Весняні канікули для школярів Києва розпочнуться 25 березня

Весняні канікули для школярів Києва розпочнуться 25 березня

Весняні канікули для столичних школярів розпочнуться 25 березня і триватимуть до 31 березня включно.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

«Відповідно до рекомендованої структури навчального року, з 25 березня в Києві для школярів розпочнуться весняні канікули. Причин для їх перенесення наразі немає», – зауважив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

За його словами, до початку канікул освітні заклади Києва продовжать стандартну роботу в очному, змішаному та дистанційному форматах, з огляду на безпекову ситуацію та дотримуючись алгоритму дій на випадок, якщо повітряну тривогу оголосили до початку навчання.

Також Мондриївський повідомив, що для школярів під час канікул у закладах освіти організують гурткову роботу та компенсаторні заняття з різних предметів.

Крім того, для керівників та управлінців галузі «Освіта» Інститут післядипломної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка підготував програму психоемоційного відновлення «Будьмо здорові!», а для вчителів – низку вебінарів і тренінгів із питань психологічного розвантаження та підвищення професійної майстерності.

У КМДА нагадали, що з 25 березня школи столиці розпочнуть приймати заяви до 1-х класів. Документи можна буде подати власноруч або в електронному вигляді. Оригінали документів, зокрема медичні довідки, можна надати до закладу освіти пізніше.

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті, яка триватиме до 11 квітня.

Теги за темою
Київ Школа
Джерело матеріала
loader
loader