Березовий сік з фантою: сучасний рецепт приготування
Березовий сік з фантою: сучасний рецепт приготування

Березовий сік з фантою: сучасний рецепт приготування

Березовий сік з фантою – новий сучасний тренд у світі напоїв, який подобається усім, хто пробував.

Рецепт березового соку с фантою такий простий, що зможе приготувати навіть дитина!

Ця унікальна комбінація поєднує натуральний освіжаючий смак березового соку з енергійними нотками фанти.

Зараз дивляться

Березовий сік відомий своїми корисними властивостями та природністю. На нашу думку, додавання фанти не порушує цю природність, а тільки додає свіжості, насиченого смаку та аромату.

Його рекомендується вживати людям, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура, печінки, а також тих, хто має запалення дванадцятипалої кишки. Він сприяє стимулюванню перистальтики кишківника та заспокоює подразнення.

Він також відомий як ефективний сечогінний, протизапальний та протиалергічний засіб.

Не рекомендується вживати цей сік у великих кількостях особам з каменями в нирках, оскільки це може спричинити рух каменів. Також варто зазначити, що, хоча сік берези має протиалергійні властивості, його вживання не рекомендується людям з алергією на пилок берези.

Як приготувати березовий сік зі смаком апельсина швидко та просто в домашніх умовах? Все просто – три доступних інгредієнти і смачний напій готовий!

Як приготувати березовий сік з фантою

Час приготування напою – 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • березовий сік – 10 л
  • фанта зі смаком апельсина – 2 л
  • цукор – 1 л банка (можна менше)
  • лимонна кислота – 20 г

Березовий сік з фантою: рецепт покроково

  1. Свіжий сік процідити через 2-3 шари марлі у велику каструлю.
  2. Додати до соку цукор та лимонну кислоту, перемішати.
  3. Потім влити фанту і ще раз гарно перемішати.
  4. Напій перелити у чисті та сухі скляні банки, закрити кришками та помістити у темне прохолодне місце для зберігання.

Подаємо березовий сік з фантою охолодженим. Смачного!

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Джерело матеріала
loader
loader