Атака на Київ: пошкоджено склад Rozetka та підприємства харчпрому
Атака на Київ: пошкоджено склад Rozetka та підприємства харчпрому

Атака на Київ: пошкоджено склад Rozetka та підприємства харчпрому

Внаслідок російської ракетної атаки на Київ у четвер, 21 березня, була пошкоджена будівля складу інтернет-магазину Rozetka.

Про це співзасновник Розетки Владислав Чечоткін у соціальній мережі Facebook.

Склад Rozetka у Києві пошкоджений внаслідок атаки РФ 21 березня

На своїй сторінці у Facebook Чечоткін опублікував фото наслідків ракетного обстрілу РФ, зазначивши, що атака на Київ не пройшла непоміченою для Розетки.

Зараз дивляться

— На фото – наш склад, вірніше те, що від нього залишилося. Постраждала будівля (складу Rozetka), постраждали наші машини, які вибуховою хвилею перевернуло догори дригом, постраждали товари (пробачте, будь ласка, дорогі клієнти, сьогодні ми можемо десь затриматися з доставками), – написав він.

Чечоткін додав, що в той час на зміні на складі Rozetka було 99 людей і вони не постраждали, адже були у бомбосховищі.

Через атаку РФ пошкоджені Київхліб та Столичний млин

Унаслідок ракетної атаки на Київ 21 березня пошкоджені три підприємства харчопрому – Столичний млин, Київхліб та Київтранслогістик.

Уражені комплекс елеватора, а також територія, будівлі та понад 50 одиниць автотранспорту. У пресслужбі ТОВ Столичний млин повідомили , що нині збитки оцінюються щонайменше у 40 млн грн.

— Остаточно суму збитків можна буде оцінити за результатами роботи спеціальної комісії. На щастя, постраждалих серед працівників компанії немає, – йдеться у повідомленні.

Роботи з ліквідації наслідків атаки за участю міських рятувальних та комунальних служб, підрозділів компанії тривають. Виробництво частково призупинено.

Водночас, у Київхлібі зауважили, що завдяки правильній організації накопичення складських запасів у період воєнного стану Столичний млин продовжує у повному обсязі виконувати зобов’язання щодо постачання продукції.

Атака РФ на Київ 21 березня

Під час атаки на Київ 21 березня російські війська випустили 29 крилатих ракет Х-101/Х-555, балістичну ракету Іскандер-М (KN-23) та аеробалістичну ракету Х-47М Кинджал.

Сили протиповітряної оборони ЗСУ їх усі знищили. Але через падіння уламків ворожих боєприпасів є поранені та руйнування і в Києві, і в області.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader