Україна розраховує на міць СБУ: Малюк, Зеленський та Сирський привітали спецпризначенців
Україна розраховує на міць СБУ: Малюк, Зеленський та Сирський привітали спецпризначенців

Україна розраховує на міць СБУ: Малюк, Зеленський та Сирський привітали спецпризначенців

Для СБУ немає більш важливого завдання, ніж захищати українців та звільняти Україну від російських окупантів.

Про це у своєму привітанні з нагоди дня СБУ наголосив очільник Служби Василь Малюк.

За його словами, на сьогодні головна мета Служби безпеки України – це перемога над ворогом.

Зараз дивляться

СБУ б’є ворога у найболючіші точки

Василь Малюк зауважив, що із самого початку повномасштабної війни СБУ чи не щодня б’є у найболючіші точки окупантів – Кримський міст, військові кораблі у Чорному морі, танки, системи РЕБ і ППО, нафтопереробні заводи тощо.

– Усе це наші законні цілі, тому що вони несуть війну на українську землю. А СБУ завжди тримає слово і виконує свої обіцянки: бавовна обов’язково з’являється навіть там, де її чекають найменше, – говорить Василь Малюк.

Він також розповів, що СБУ проводить спецоперації на суходолі й на морі, притягує воєнних злочинців до відповідальності, затримує зрадників та відбиває ворожі кібератаки.

Голова СБУ зауважив, що українці – це нація мужніх воїнів, які споконвіку захищають свою землю навіть ціною власного життя.

– Жодна смерть не буде марною. І ми зобов’язані виграти й цю велику битву! Бо в нашому генетичному коді прописано вміння перемагати. Щоб наші діти будували нове життя – у власній вільній і незалежній державі, – заявив Василь Малюк.

Зеленський привітав СБУ

Президент України Володимир Зеленський подякував воїнам СБУ за боротьбу проти російського ворога та розраховує на міцність спецпризначенців на фронті.

– Пишаємося далекобійністю СБУ. Спираємось на силу СБУ в захисті від операцій ворога проти внутрішньої єдності України. І віримо – віримо, що ефективність СБУ як одного з ключових елементів наших Сил оборони та безпеки України обовʼязково наблизить нашу спільну перемогу, – зауважив очільник держави.

Сирський привітав спецпризначенців СБУ

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у своєму привітанні з нагоди дня СБУ наголосив, що бійці Служби безпеки нищать ворога на складних напрямках.

За його словами, спільна мета Сил оборон, до яких входить СБУ, – це захистити, звільнити Україну й здобути перемогу.

Бійцям СБУ Сирський побажав незламного духу.

Теги за темою
Володимир Зеленський СБУ
Джерело матеріала
loader
loader